Termeni și condiții

Politica de Returnare

 

Datorită naturii articolelor pe care le vindem, achizițiile de cărți electronice nu sunt eligibile pentru returnare sau pentru rambursare sub niciun motiv, așa cum este indicat în coșul dvs. de cumpărături, în timpul procesului de plată și în alte zone ale site-ului nostru. Ne cerem scuze dacă acest lucru vă provoacă orice neplăcere.

 

Notificare de Confidențialitate

 

Translators-Pantheon.com vă urează bun venit ca un client apreciat. Pentru că vrem să vă facem experiența de cumpărături simplă și cât mai sigură posibil, vi se cere să încheiați o licență de client cu Translators-Pantheon.com care explică ceea ce promitem să respectăm și ceea ce vă cerem să respectați în timp ce utilizați serviciile noastre, navigând pe site-ul nostru.

Putem schimba din când în când licența de client. Dacă o facem, vom posta noua versiune pe site-ul nostru și vă vom trimite un e-mail la ultima adresă de e-mail pe care ne-ați dat-o. Deși orice schimbare va avea loc imediat, este postată pe site-ul nostru, comentariile dumneavoastră privind orice astfel de schimbări sunt binevenite.

 

Ce promitem să facem

 

– Promitem să vă protejăm intimitatea. Cu excepția cazului în care acest lucru este impus de lege, promitem să nu divulgăm informațiile pe care ni le furnizați. Folosim informațiile pe care le colectăm în legătură cu procesarea comenzilor, inclusiv calcularea sumei de plată și comunicarea în alt mod cu dvs. Putem furniza licențiatorilor noștri informații statistice despre clienți, vânzări, modele de trafic și informații legate de site-uri. Promitem că aceste statistici nu vor conține informații personale de identificare.

– Promitem să vă sprijinim cumpărătura. În cazul puțin probabil că aveți nevoie de asistență cu orice cumpărătură făcută pe Translators-Pantheon.com, vă promitem să vă oferim asistență.

– Promitem să vă ținem la curent cu schimbările în produse și servicii. Este posibil să adăugăm, să ștergem sau să modificăm unele sau toate serviciile noastre în orice moment, inclusiv modul în care aceste servicii vor fi accesate. Ne vom strădui să vă informăm despre aceste modificări publicând detalii pe site-ul nostru. În timp ce vom folosi cele mai bune eforturi, nu garantăm că serviciul sau produsele noastre vor fi disponibile în orice moment sau în toate locațiile.

 

Securitatea Datelor

 

Traslators-Pantheon.com îți ia foarte în serios confidențialitatea și intimitatea tuturor clienților săi. Avem practici care includ stocarea sigură a informațiilor personale și garanțiile împotriva transmiterii accidentale a informațiilor personale. Translators-Pantheon.com utilizează criptarea SSL pentru a transmite informații sensibile.

 

Termeni si conditii

 

Translators-Pantheon.com Website (“site-ul”). Acest site este deținut și administrat de Babel Ink Inc. (“Translators-Pantheon.com”). Accesul dvs. la site se supune acestor Termeni de Utilizare, Licenței Clientului, Politicii de Confidențialitate a Translators-Pantheon.com și neluării în considerare a anumitor părți ale Site-ului (“Termeni de utilizare”).

Utilizarea de către dvs. a site-ului reprezintă acordul dvs. cu privire la Termenii și condițiile. Puteți revizui Termenii de utilizare urmând linkurile etichetate “Termeni și condiții” în diferite puncte ale site-ului.

 

Declinarea și limitarea răspunderii

 

Legea privind practicile comerciale și legislația similară a statului în Statele Unite vă pot acorda drepturi și căi de atac în legătură cu furnizarea de cărți electronice și diverse servicii de către Translators-Pantheon.com, care nu pot fi excluse, restricționate sau modificate (“Drepturi care nu pot fi excluse „). BabelInk.us nu exclude niciun drept care nu poate fi exclus, dar exclude toate celelalte condiții și garanții impuse de obicei, de lege sau de statut.

Cu excepția prevederilor drepturilor non-excluse:

Acest site este furnizat de Babel Ink pe baza “așa cum este”.

BabelInk.us și licențiatorii săi nu fac nicio declarație sau garanție de niciun fel, expres sau implicit, cu privire la funcționarea, accesul dvs. sau rezultatele accesului dvs. pe site (inclusiv orice site web asociat sau legat) sau corectitudinea, acuratețea , actualitatea, exhaustivitatea sau fiabilitatea informațiilor, conținutului, materialelor sau produselor incluse pe acest site.

În măsura permisă de legea aplicabilă, Babel Ink declină toate garanțiile, exprese sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la, garanțiile implicite de vandabilitate și adecvare pentru un anumit scop.

Babel Ink nu va fi răspunzător pentru nici o pierdere sau daună (inclusiv pierderi sau daune indirecte, speciale sau consecvente) rezultate din utilizarea sau încrederea în orice informații de pe site, indiferent dacă sunt sau nu cauzate de vreun act neglijent sau omisiune. Dacă o lege interzice excluderea unei astfel de răspunderi, Babel Ink își limitează răspunderea în măsura permisă de lege, la restituirea informațiilor respective.

Acest site și oricare dintre condițiile de utilizare sunt guvernate de legile din California, Statele Unite ale Americii. Vă supuneți irevocabil și necondiționat jurisdicției neexclusive a instanțelor din statul California. În cazul în care orice prevederi din acest site sau din Termenii și condițiile sunt nevalabile sau inaplicabile de către o instanță judecătorească, o astfel de ne-valabilitate sau inopozabilitate nu va afecta restul site-ului și condițiile de utilizare, care vor continua în vigoare.

L
o
a
d
i
n
g
.
.
.